dinsdag 13 oktober 2015

Nog even mijmeren over de zomer

De dochters houden heel veel van surfen. Toen ik vorig jaar een homeparty organiseerde van Klijntje en ze een tricot zagen met surfers, waren ze onmiddellijk enthousiast. De stof bleef een jaartje op de stapel liggen, maar kort voor we dit jaar op onze jaarlijkse vakantie naar Zeeland vertrokken, kwam de vraag: "Mama, wanneer maak je nu onze surf t-shirts?"
Dus ging ik vlijtig aan de slag, om vervolgens te ontdekken dat ik uit de lap stof die ik kocht met geen enkele mogelijkheid 2 t-shirts kreeg.
Dan maar op zoek in mijn uitgebreide effen tricot collectie naar een bijpassend stofje. Gelukkig vond de jongste dochter haar ding en kon ik aan de slag.
De meiden surften er weer lustig op los. En wat hadden ze succes bij hun blonde surfleraars. Die wilden ook wel zo'n T-shirt, waar hadden ze die gehaald? Trots vertelden mijn dochters dat mama die gemaakt had. En mama blonk toch stilletjes een beetje.
Op een vrij zeldzame, zonnige dag eind augustus sloegen we dan aan het poseren.


En dan zullen we nu maar met spijt in ons hart het hoofdstuk "zomer" afsluiten. Volgend jaar gaan ze terug surfen. Wat kijken ze er nu alweer naar uit.

1 opmerking: